Přijďte fandit domácím hvězdám ve stylovém oblečení

fuksic modelDva měsíce před očekávaným mistrovstvím světa v rychlostní kanoistice v Račicích se pro všechny fanoušky otevírá možnost nákupu exkluzivní edice s motivy domácího šampionátu. Mikiny, trička, ale také kšiltovky či plážové pantofle – to vše si mohou příznivci kanoistiky objednat přes nově zprovozněný e-shop.

Veškeré produkty s tematikou sportovního svátku v Račicích už si vyzkoušel například světový šampion Martin Fuksa. „Šampionát je pro mě bez diskuze hlavním tématem letošní sezony, strašně se na české fanoušky těším. A pevně věřím, že si pořídí také tematické oblečení. Mně se celá kolekce moc líbí, tak ji snad v srpnu kolem kanálu budu pravidelně vídat,“ říká s úsměvem Fuksa, který mezi kanoisty dominuje letošnímu Světovému poháru, neboť z šesti individuálních závodů vyhrál hned pět.

Nabídka speciální kanoistické kolekce zapadá do plánu, který se organizátorům daří před šampionátem plnit. Zrekonstruovaný areál v Račicích prošel vydařenou generálkou během květnového mistrovství Evropy veslařů, světový šampionát kanoistů bude ještě po všech stránkách náročnějším testem. „Veslaři nasadili vysokou laťku, očekávání ze strany veřejnosti i světové federace jsou vysoká. O to více mě těší, že jde vše podle plánu a netlačíme před sebou žádné nesplněné úkoly. Jsem přesvědčen, že v srpnu si sportovní fanoušci užijí opravdu výjimečný sportovní svátek,“ řekl Jan Boháč, předseda Českého svazu kanoistů.

Právě čeští fanoušci sklidili po veslařském šampionátu pochvalu z mnoha úst, kanoisté budou chtít na výjimečnou atmosféru v Račicích navázat. „Prodej vstupenek úspěšně pokračuje, přestože hlavní část kampaně se rozjíždí právě nyní. Pevně věřím, že skvělá čísla z květnových veslařských dnů dokážeme ještě překonat,“ doplnil Boháč. Vstupenky lze koupit ZDE.